Evenementen

Femco® besucht Fachmessen in der ganzen Welt, um über die Entwicklungen in unseren Branchen auf dem Laufenden zu bleiben. Auf diesen Messen sprechen wir mit unseren Kunden, mit potenziellen Kunden und anderen Interessenten über die Möglichkeiten unserer Öl-Ablasssysteme. Außerdem geben wir viele Vorführungen und stellen wir regelmäßig neue Ölablasssysteme vor. Auf dieser Seite können Sie alles über die Fachmessen und Veranstaltungen lesen, an denen wir teilnehmen.

De Automachanika Frankfurt (2016)

De Automechanika Frankfurt is een van de grootste beurzen in de automotive industrie en vindt plaats in het Frankfurt Exhibition Centrum van 13 tot en met 17 september. Op de Automechanika vindt u een gevarieerd aanbod aan producten en diensten en is een van de meest toonaangevende beurzen in de branche voor de automotive service industrie. Vorig jaar werd deze beurs dan ook bezocht door zo’n 138.000 bezoekers en 4660 standhouders van over de hele wereld. De Automechanika is een internationale ontmoetingsplek voor alle bedrijven uit de branche, en geeft bedrijven een groot platform voor hun product en geeft het vele mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis.

Bent u van plan om de Automechanika te bezoeken, breng dan een bezoek aan stand 6.3 B38! Wij zullen u voorzien met alle informatie die u nodig heeft. Hiernaast zijn we natuurlijk altijd geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen in de branche. Wilt u meer informatie over de Automechanika Frankfurt? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.